MOBOT FLEXI - Portable Travel Mobililty eScooter Wheelchair (2in1)

Get a 20% special discount from AIDAQ, Medan Mara, Kuala Lumpur today!
Opening at 9:00 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

SERIUSLA!!
.
Betullah tu kalau kena caranya bayaran untuk mobot flexi ni tak sampai RM300 pun sebulan (tertakluk terma & syarat)
.
Ramai yang berminat sebenarnya nak miliki mobot flexi ni.. sama ada untuk kegunaan sendiri atau nak hadiahkan buat ibu ayah tercinta. Tapi ramai yang nak tanya harga ...

Read More

Berikutan arahan kerajaan memanjangkan Peraturan Kawalan Pergerakan (PKP) sehingga 12 Mei 2020, maka operasi premis kami di Medan Mara adalah ditutup.

Hanya tempahan melalui online sahaja dibenarkan. Walau bagaimana pun produk yang dipos mungkin mengambil masa yang lebih lama berbanding dengan m...

Read More
Order online

Diam tak diam dah hampir setahun rupanya cik lin ke tanah suci Mekah menunaikan ibadah umrah tahun lepas, macam tak percaya tapi itulah hakikatnya.

Walaupun dalam kepayahan cik lin gagahkan juga maklumlah kalau bertangguh belum tentu dapat pergi dikemudian hari terutama kalau cik lin nak tunggu ...

Read More
Buy

20% off in store or online

Apr 20, 2020 – Apr 30, 2020

Mobotflexi (2in1 - escooter wheelchair) ini sangat mudah dikendalikan oleh mereka yang ada masalah pergerakan fizikal seperti sakit lutut sewaktu shopping, beriadah dan beribadah.

Hubungi kami segera untuk tawaran diskaun 20% terhad 15 unit sahaja atau sehingga 31 Apr 2020.

Show this code at the store:

Hadiahkan Trusty cane (tongkat serba guna) ini kepada ibu ayah dan mudahkan pergerakan mereka walau dalam suasana bilik yang gelap sewaktu terjaga dari tidur.

Dapatkan rebet diskaun RM50 bagi setiap pembelian (harga asal RM129.90) Sekarang hanya RM79.90 (stok terhad)

Beli

Dari Terengganu ke IJN Kuala Lumpur untuk mencuba Mobotflexi - itu yang buat kami sangat menghargai sokongan En Wan dan isteri.

RINDU MALAM JUMAAT.

Tetiba rasa rindu nak ke Masjid Nabawi yang luas lagi.

Bukan mudah untuk Cik Lin bergerak sendiri atau ber wheelchair kalau bukan dengan mobotflexi tambahan pula masa tu adik cik Lin mengalami kecederaan di pergelangan kakinya akibat kemalangan kecil sehari sebelum berangkat...

Read More

SUKANYA CIK LIN...

Lepas family day Cik Lin singgah ke pantai blue lagoon pula menyantuni anak-anak buah yang semakin membesar.

Feel owesome!


Testimonials

8 months ago
This product is very practical to be used and have safety features especially for elderly. One thing good feature about this product is, it looks and feel like a vehicle, not like an aid for impairment. Thus this will help the person using it feel healthier. They will become healthy when they feel healthy. They will not feel inferior. It has locks to lock the device so mo one can use it easily folded to put in the trunk. Practicallity is important and very easy to use. The most important thing is - my mother likes it so much and she’s happy to have it. In sha allah it will help my mother with her daily activities and enhance her movements. I am a professional Engineer before and a Wealth Planner now and I really recommend this product.
- Dzulkarnaen M
9 months ago
Customer experience at its best when it comes to this company. They will guide from the start till the end. Really recommended!
- Nadia S
10 months ago
They have very professional Sales Manager and ever ready to assist. For those who intend to purchased mobility scooters, this is the right placed. Highly recommended.
- aBro B

Mobotflexi - ease your life

Aidaq Services Corp Sdn Bhd (632488-V) merupakan pembekal produk dan perkhidmatan ke pasaran kerajaan, Badan Berkanun, GLC dan swasta. Dimana kami adalah pembekal eScooter wheelchair / skuter kerusi roda bermotor / wheelchair premium / portable travelling mobility device iaitu Mobotflexi (2 in 1 - eScooter wheelchair) dibawah jenama Mobotflexi sejak 2018. Untuk mudahkan pelanggan mencuba Mobotflexi ini, temui kami di lokasi utama perniagaan kami AIDAQ/SBS tingkat 1 & 2 Medan Mara, Kuala Lumpur atau di mobile outlet di Institut Jantung Negara (IJN) Jalan Tun Razak Kuala Lumpur (Selasa dan Rabu setiap bulan seiring syarat promosi di IJN) Untuk temujanji : call/wasap 0126169034.

Contact Us

Contact

Call now
  • 012-616 9034
  • 012-255 6493
  • 012-339 9034

Address

Get directions
Tingkat 1&2, Medan Mara
Jalan Raja Laut
50350 Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:9:00 AM – 5:00 PM
Tue:9:00 AM – 5:00 PM
Wed:9:00 AM – 5:00 PM
Thu:9:00 AM – 5:00 PM
Fri:9:00 AM – 5:00 PM
Sat:9:00 AM – 1:00 PM
Sun:Closed
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.