Posted on 24-Apr-2020

Mobotflexi : AIDAQ / SBS

Diam tak diam dah hampir setahun rupanya cik lin ke tanah suci Mekah menunaikan ibadah umrah tahun lepas, macam tak percaya tapi itulah hakikatnya.

Walaupun dalam kepayahan cik lin gagahkan juga maklumlah kalau bertangguh belum tentu dapat pergi dikemudian hari terutama kalau cik lin nak tunggu masa betul-betul sihat mungkin tak kan merasalah jawabnya.

Rupanya Allah bagi peluang kepada cik lin sebab tahun ni asbab wabak covid19 ini seluruh dunia seakan berkabung termasuk tiada umrah dan mungkin tiada panggilan haji juga untuk tahun ini.

Hari ni hari pertama Ramadhan dan semua umat Islam bertarawih di rumah bukan lagi di masjid, semuanya untuk elakkan penularan wabak covid19 ni.

Gambar kenangan cik lin di airport sementara menunggu semua urusan dan jemaah lain selesai.

Semasa di Mekah dan Madinah, urusan cik lin memang mudah betul dengan mobotflexi dari bilik hotel terus ke masjid tanpa perlu menyusahkan orang lain, kadang-kadang tu cik lin siap tolong bawakan beg jemaah lain yang kepenatan selepas balik shopping!

Nak gerak dikawasan yang kecil cik lin guna trust cane tongkat seba guna cik lin ni lah..senang sangat.

Just nak share mobotflexi ni masih ada 20% diskaun, kalau ada yang berminat boleh call/wasap 0126169034.

Nak trusty cane tongkat serbaguna ni pun boleh, ada diskaun RM50 bagi setiap pembelian (harga asal RM129.90) Sekarang hanya RM79.90 (stok terhad)
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.